Bouwcoördinatie

BOUWCOÖRDINATIE
 
(Ver)bouwen is voor veel mensen slechts een eenmalige gebeurtenis en zorgt onder andere door een steeds toenemende complexiteit voor meer stress, coördinatie en planning voor én tijdens het project. Wij houden ons dan ook bezig met de algemene coördinatie voor uw bouwproject zodat alle werken zowel technisch, kwalitatief als financieel voor u opgevolgd worden. Zelf nemen we dan ook de technieken onder handen. Wij garanderen u een totaaloplossing: van de selectie van uw aannemers over uw meetstaat tot de opvolging van uw (ver)bouwbudget. 


VOORDELEN
 
 
EÉN AANSPREEKPUNT
Eens we elkaar in de ogen hebben gekeken en de hand geschud hebben, starten we dit avontuur samen. Wij zijn eencentraal aanspreekpunt, waardoor u zich tijd, moeite en eventuele kopzorgen bespaart. Zodat u energie over hebt voor leukere dingen.

 
BUDGET
Alles begint en eindigt met het budget. Wij houden vanaf het begin rekening met uw bouwbudget en zorgen ervoor dat het bouwproject ook binnen dat budget gerealiseerd wordt. Alle wijzigingen worden op voorhand besproken zodat u op het einde van de rit niet voor een onaangename verrassing komt te staan. Voor elk gedeelte van de werken wordt een passende aannemer gezocht zodat uw project zowel financieel als kwalitatief geoptimaliseerd wordt.

 
ADMINISTRATIEVE ONDERSTEUNING
Soms kan het zijn dat u door de administratieve bomen het spreekwoordelijke bos niet meer ziet. Daarom begeleiden wij u doorheen het nodige papierwerk en beantwoorden graag al uw vragen.

 
PERSOONLIJKE AANPAK
Wij communiceren niet alleen van bouwcoördinator tot klant. Maar vooral van mens tot mens. Wij begrijpen uw zorgen en wij delen uw dromen. van kennismakingsgesprek tot oplevering: wij gaan altijd voor een persoonlijke aanpak, zodat u – én wij 100% tevreden zijn met het resultaat.

 
EFFICIËNTE PLANNING
We bieden u een compleet stappenplan aan, volledig op maat van de werken die u wilt laten uitvoeren. Zodat u op elk moment de dagen mee kan aftellen tot oplevering.

 
ONBEPERKTE MATERIAALKEUZE
U hebt een droomproject voor ogen en wij doen er alles aan om deze droom in vervulling te doen gaan. In tegenstelling tot bij klassieke sleutel-op-de-deur firma’s waarbij u beperkt bent tot slechts enkele mogelijkheden, Bij ons bent u vrij in elke materiaalkeuze. Hierin staan wij u graag bij om de materialen technisch toe te lichten en de voor- en nadelen samen met u te overwegen.

WERKWIJZE
 
Samen rond de tafel
Alles begint met de juiste klik. In een eerste gesprek stellen wij daarom onze waarden en werkwijze voor en, belangrijker, luisteren we naar uw noden en wensen.

Offerte
De opmaak van een offerte wordt met de grootste zorg en in detail voorbereid. Bovendien maken we er een punt van om de totaalkost vast te leggen vooraleer de werken worden aangevat. Eventuele wijzigingen gedurende het project worden duidelijk gecommuniceerd zodat u steeds een duidelijk en correct overzicht behoudt. Zo staan er u op het einde van de rit geen onaangename verrassingen te wachten. En zo kunnen we elkaar ook achteraf nog recht in de ogen kijken.

Planning
Om de vooropgestelde deadlines te halen, zorgen we er steeds voor dat de planning strak aangehouden wordt. Hoe sneller u van uw (ver)nieuw(d)e woning kan genieten, hoe beter!

Werfbezoeken
De regelmatige werfbezoeken laten niet alleen toe om tijdig bij te sturen indien nodig, maar zijn ook een technische controle van de uitgevoerde werken. Door regelmatige werfbezoeken worden de meeste problemen uitgesloten alvorens ze zich voordoen. Dit is een cruciale stap in het realiseren van een kwalitatief afgewerkt project binnen de vooropgestelde deadline en het voorziene­

Duidelijkheid troef!
Communicatie is hier het kernwoord. Een open communicatie zorgt ervoor dat u steeds volledig op de hoogte bent van de laatste stand van zaken. Dit zowel naar planning als budget.